Ga naar hoofdinhoud

Houtdag 2019 in beeld (foto en video)

Bijna een week na dato zijn we op de redactie van Het Houtblad/Houtwereld.nl nog aan het nagenieten van een bijzonder geslaagde Houtdag 2019. Ruim 220 bezoekers zagen en beluisterden een boeiend programma. Hier de video, de foto’s en de presentaties.

Veel positieve reacties op deze voor het eerst door Eisma Bouwmedia, de nieuwe eigenaar van Het Houtblad georganiseerde Houtdag 2019, in Naturalis, Leiden. Lees via deze link een uitgebreid verslag.

Er kwamen meerdere vragen bij de organisatie binnen om de presentaties van de verschillende sprekers. Die stellen die graag ter beschikking met dien verstande dat ze niet bedoeld zijn om te ‘plunderen’ voor eigen presentaties. En in ieder geval altijd de bron vermelden. De presentaties zijn te vinden door bij de betreffende spreker op deze pagina (link) steeds de juiste link te volgen.

De redactie was ook met filmcamera aanwezig en maakte bijgaand videoverslag:

Ook werd de bijeenkomst gefotografeerd door een professionele fotograaf, Daniëlle van Coevorden (Ton Karstermans fotografie). Hieronder vind je een selectie uit de foto’s (in omgekeerde volgorde):

Tijdens de Houtdag 2019 haperde de techniek een beetje, met name bij het vertonen van bewegend beeld. Dat was vooral jammer bij de presentatie van Paul van de Heuvel die ging over de campagne Hout. Natuurlijk van nu. Aan het eind daarvan wilde hij graag de promotiefilm laten zien die de campagne begeleidt, maar dat lukte niet. De video is hier te bewonderen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer