Ga naar hoofdinhoud

Wedding House Lubaszka

Het bruilofts- en evenementengebouw genaamd ‘Lubaszka’ is omgeven door dennen- en gemengde bossen. Hiermee creëerde MEEKO Architects een trouwfaciliteit met de juiste sfeer in een moderne standaard dat openstaat voor de natuur.

Op het eerste gezicht lijkt de trouwlocatie op een schuur en dat is precies de bedoeling. De architect heeft hiermee namelijk bewust het traditionele en eenvoudige karakter van gebouwen opgeroepen. Daarbij getuigt de houten afwerking van Siberisch lariks van respect voor de omgeving en benadrukt het natuurlijke, enigszins landelijke karakter.

Het gebouw is een complex van vier onderling verbonden schuren van verschillende afmetingen met grote glaspartijen. Zij herbergen de grote feestzaal, twee ruime lobby’s, toiletcomplexen, garderobes, een speelkamer voor kinderen, een bar die het hele jaar door geopend is, een grillbar buiten en volledige cateringfaciliteiten.

De grote feestzaal is gebouwd als multifunctionele houten ruimte die flexibel is te gebruiken. Verder bevindt zich hier een houten dakspant van CLT evenals massief houten meubelen. Houten en stenen afwerkingen gecombineerd met grote glazen ramen met uitzicht op het bos creëren een unieke en intieme sfeer die de gasten nog lang zullen herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer