Ga naar hoofdinhoud

Alleen om mij te plagen

Nu organiseer ik al een jaar of twintig awards en prijzen. Dus heb ik er al twintig jaar aan kunnen wennen dat jullie altijd op het laatste moment inleveren. Even checken…. nee, dit jaar ook weer niet aan gewend.

En de Nationale Houtbouwprijs organiseren we nog maar voor het tweede opeenvolgende jaar, hé? In een andere branche waar ik mee te maken heb zijn we aan editie 14 toe van een vergelijkbare prijs. Elk jaar volop inzendingen. En elk jaar is het voor ons wachten tot de absolute deadline, en vlak daarvóór beginnen ze opeens binnen te stromen.

Ik kan niet anders dan tegen jullie zeggen: 1 september. Absolute deadline (ik heb nog nooit een deadline overschreden, niet eens als journalist). Meedoen is leuk. En eervol. En belangrijk voor je uitstraling en PR. Je neemt het op tegen de besten. Maar schijnbaar spectaculaire gebouwen zijn niet altijd winnaars (soms wel). Daar gaat een deskundige (en symphatieke) jury over.

En dat je meer informatie hier kunt vinden en dat je daar ook kunt inschrijven, een makkelijk elektronisch formulier dat je stap-voor-stap door het proces leidt.

Meer kan ik niet. Jullie moeten het zelf doen. En dat gaan jullie ook doen. Nederland stikt van de prachtig ontworpen, kundig gebouwde houten gebouwen. En jullie willen ook wel meedoen. Eerst even op vakantie. Voor die tijd en na die tijd eens even goed opruimen, schone lei enzo. En dan… oh ja, wanneer was die deadline voor de nationale Houtbouwprijs ook alweer? 1 september, dus….

Fijne zomer, allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer