Ga naar hoofdinhoud

De beloning die je wil

OK, we hebben hem pas vorig jaar opgericht. Maar de Nationale Houtbouwprijs heeft al meteen gezag. Het is duidelijk waar hij voor staat en genomineerd worden of hem winnen opent hoogst interessante deuren. Meedoen, dus! De deadline is 1 september.

Informatie over de Nationale Houtbouwprijs en de ingang om je in te schijven vind je hier.

Ik ben blij dat we deze award hebben opgericht. De naam maakt in één klap duidelijk waar hij voor staat: een beloning voor de beste houtbouwprojecten van Nederland. En door een slimme categorie-indeling kunnen zowel seriematige, industriële houtbouwprojecten winnen alsook particuliere villa’s en bedrijfsgebouwen. Het levert een vrolijke en trotsmakende bloemlezing op van wat er in Nederland allemaal op het gebied van houtbouw gebeurt. En de uitermate deskundige jury kiest uit al dat moois de allerbest gemaakte voorbeelden en zet die een podium.

Het winnen van de awards, ja zelfs het genomineerd zijn voor de awards, geeft cachet en uitstraling voor je project en voor je bedrijf. Platter gezegd: je kunt daar marketingtechnisch heel veel mee. Mensen bereiken, opdrachtgevers onder andere. Je moet er wel tegen kunnen om uitgenodigd te worden voor talloze kennissessie, fora, congressen, webinars. Als je het niet leuk vind om steeds maar verzoeken te krijgen om rondleidingen te geven of om je project in allerlei nationale en internationale media te zien opduiken, ja, dan zou ik je moeten afraden om mee te doen.

In alle andere gevallen: aarzel niet, zend in. Je kunt er alleen maar beter van worden en de houtbouw in Nederland ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer