Ga naar hoofdinhoud

Honger naar hout- en biobase-kennis op bescheiden beursvloer (video’s)

Een drukte van belang bij podia waar iets gepresenteerd werd over houtbouw of biobased materialen. Ook voor de exposanten op de gecombineerde beurzen Monument, Renovatie & Transformatie en Houtbouw was volop belangstelling. Het aantal exposanten is echter niet zo groot. De Bossche beurzen waren van dinsdag tot donderdag.

De vakbeurs Houtbouw wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, ruim geteld hebben circa 20 exposanten de weg naar de Brabanthallen weten te vinden. Op de beurs Monument ontbreken een aantal bekende exposanten, onder andere bijna alle grote gespecialiseerde schildersbedrijven en ook de beurs Renovatie & Transformatie is ‘compact’ te noemen.
Exposanten die wij spraken waren over het algemeen tevreden over hun deelname, het was ook geanimeerd druk op de meeste stands.

Waar het zeker druk was was op de drie verschillende podia waar een fabrikant-onafhankelijk programma werd gepresenteerd. Bij voordrachten over houtbouw en de toepassing van biobased bouwmaterialen was het aantal stoelen niet genoeg voor de hoeveelheid geïnteresseerden.
De beursorganisatie gaf als oorzaak voor de wat magere bezetting een hapering in de eigen salesorganisatie en het feit dat er dit jaar ook de BouwBeurs gehouden werd. In onderstaande ‘dagjournaals’ bezoeken respectievelijk Wouter de Vries (hoofdredacteur Bouwwereld, ArchitectuurNL en Aannemer), Jan Maurits Schouten (hoofdredacteur Houtwereld en Het Houtblad) en René Vorderman (SchildersVakkrant) de beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer