Ga naar hoofdinhoud

Verkoop woningen Woodstone van start

De verkoop van de appartementen van Woodstone, het grootste houtbouwproject van ons land in Heerhugowaard, is begonnen. Het publiek kan komen kijken naar een maquette van de 5 woontorens en een kijkje nemen in de proefwoningen naast de bouwlocatie.

Prijzen variëren van ruim 239.000 euro voor een appartement van 40 vierkante meter tot een penthouse van 134 vierkante meter van ca 820.000 euro. Woodstone wordt ontwikkeld door bouwbedrijf De Nijs in Warmenhuizen, drie gebouwen zijn ontworpen door Boparai Associates Architecten in Oostzaan, twee door Mecanoo uit Rotterdam.

Volgens het Noord Hollands Dagblad was de interesse voor de appartementen in van hout te bouwen woontorens groot te noemen. Het project heeft 200 woningen in de aanbieding, verspreid over vijf woontorens variëren van 7 tot 12 lagen. De gebouwen worden geheel van CLT gemaakt, inclusief de liftschachten en het trappenhuis. Leverancier van het clt is Hamlet, een bedrijf dat voor elke kuub opgeslagen CO2 een boom plant in Heerhugowaard.

In Het Houtblad 7 van november vorig jaar een uitgebreide reportage over Woodstone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer