houtdagThema Houtdag 2023:

Houtbouw, waar moet dat heen?

De houtbouw is volop in ontwikkeling. Wat is de meest efficiënte en materiaal-economische methode? Wat zijn de nieuwste materialen en combinaties van materialen? Hoe kunnen architecten, ontwerpers en constructeurs de beste én duurzaamste keuzes maken tussen materialen en verbindingsmethodes? Hoe is houtbouw het best met andere biobased materialen te combineren?  Op deze Houtdag laten de sprekers hun licht over deze vragen schijnen, waarbij we meer dan ooit te rade gaan bij de wetenschap.

Locatie en datum Houtdag:

Locatie: Zaantheater
Datum: Dinsdag 14 november 2023
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Aanvang: 13:00 uur

Programma

De middag zal bestaan uit een verzameling lezingen en kortere pitches, alles plenair. Keynote speakers wisselen af met presentaties van innovaties en onderzoek. Tussen de lezingen door zijn er video’s te zien van de genomineerde projecten voor de Nationale Houtbouwprijs 2023 en vinden de uitreikingen plaats. De voertaal is Nederlands, de buitenlandse sprekers zullen Engels spreken. Naast het inhoudelijke gedeelte is er volop ruimte en tijd om te netwerken en kennis te maken met de sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Bekijk hier het complete programma van de Houtdag 2023 >>

Sprekers

De eerste sprekers voor de Houtdag 2023 zijn bekend. Welke keynote spreker en pitches kun je op deze editie van de Houtdag verwachten?

Bekijk hier het overzicht van de sprekers >>

Nationale Houtbouwprijs 2023

Op de Houtdag 2023 worden de awards voor de Nationale Houtbouwprijs 2023 uitgereikt. Alle genomineerde projecten maken kans op een van de (categorie)prijzen. Daarnaast dingen alle projecten die door de jury gekozen zijn voor de voorselectie mee naar de publieksprijs. Om die publieksprijs te winnen, hebben ze jouw stem nodig. Bekijk nu de prachtige projecten en stem op jouw favoriete project!

Bekijk de geselecteerde projecten en stem op jouw favoriet >>

Aanmelden voor de Houtdag:

Je kunt je hieronder aanmelden. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten. Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Heb je een vraag over je aanmelding? Stuur dan een mail naar Marketingbouw@Eisma.nl

Constructeurspunten
Ben je constructeur en bezoek je de Houtdag? Dan krijg je 2 punten voor in het constructeursregister toegekend.

Abonnee voordeel

Ben je abonnee van Het Houtblad, Houtwereld of één van onze andere titels?

Reguliere kaarten

Wil je meer weten over ontwerpen en bouwen met hout? Meld je dan nu aan voor de Houtdag.

Studenten korting

Ben jij student en wil je meer weten over ontwerpen en bouwen met hout? Bezoek de Houtdag.

Leden Centrum Hout

Ben jij lid van Centrum Hout? Dan profiteer jij van 25% korting op het reguliere ticket. Bezoek de Houtdag.


Houtexcursie:

Dit jaar organiseert Het Houtblad in de ochtend van de Houtdag ook een Houtexcursie. Langs zes aansprekende houten woongebouwen plus een drijvende wijk in Amsterdam. Geïnteresseerd? Klik hier.

Contact:

Heb je een vraag over de Houtdag? Stuur dan een mail naar Marketingbouw@Eisma.nl of bel 088-2944 862.


Impressie Houtdag 2021

Ruim 300 personen woonden in 2021 de jaarlijkse Houtdag van Het Houtblad bij. Ben je benieuwd hoe deze dag verliep en wat de Houtdag te bieden heeft? Bekijk de aftermovie van de Houtdag 2021.De hoofdsponsors van de Houtdag 2023 zijn:

De Houtdag 2023 wordt ook mede mogelijk gemaakt door:

De Houtdag 2023 MOSO  Mastering Bamboo
De Houtdag 2023 Platowood
De Houtdag 2023 De Groot Vroomshoop
De Houtdag 2023 Sansin
Houtdag 2023 Van den Berg Hardhout
Houtdag 2023 Leegwater

Houtdag 2023 in het Zaantheater, Zaandam