Ga naar hoofdinhoud

Doordringende buitenafwerking voldoet aan norm

Een doordringende buitenafwerking die voldoet aan de hoogste norm. Of het nu lokaal, tropisch, gemodificeerd hout is, Sansin’s Precision Coat SDF wordt beschouwd als de beste externe, doorschijnende houtbescherming voor fabrieksafwerking, dat zowel schoonheid als duurzaamheid levert in een eindeloos spectrum van kleuren, volgens de hoogste normen. Deze unieke alkydformule op waterbasis maakt gebruik van water, de universele natuurlijke solvent, om in hout door te dringen. Precision Coat SDF is de enige afwerking op waterbasis dat kan vertrouwen op een meer dan 30-jarige geschiedenis van bewezen duurzaamheid in een milieuvriendelijke formule.

Het Precision Coat SDF-systeem vergemakkelijkt de volledige controle van de helderheid van de afwerking, kleur en korreldefinitie. Het resultaat dat u wilt, wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht. En omdat Precision Coat SDF is ontworpen om zeer waterafstotend te zijn, is het een natuurlijke keuze voor huizen en gebouwen in vochtrijke omgevingen. Precision Coat SDF beschermt niet alleen de buitenkant van uw hout, maar beschermt ook de binnenkant doordat het hout kan “ademen”, wat helpt voorkomen dat vocht in het hout verstrikt raakt en rotting veroorzaakt. Voor nog meer afwerking en bescherming, gebruik SDF Topcoat in plaats van de Precision Coat SDF als tweede en derde laag.

Precision Coat SDF Deep en Witte basissen worden gebruikt om het hout in effen kleuren af te werken. Voor extra bescherming in omgevingen met veel vocht, kunt u de formules SDF Foundation, KP-12 of Stain Block overwegen. Precision Coat SDF voldoet aan de meest veeleisende vereisten van architecten en ingenieurs. Geïnspireerd door de houten werven van de 19e eeuw, was het project Place des Canotiers bijvoorbeeld bedoeld om een groot parkeerterrein op het oppervlak in een openbare ruimte te veranderen door een parkeerstructuur met meerdere verdiepingen te creëren aan de voet van het oude Québec, een werelderfgoed van UNESCO.

Een deel van deze transformatie – in opdracht van de regering van Québec en ontworpen door ABCP Architecture – omvat een Artefact-wand gemaakt met bijna 13 kilometer Western Red Cedar-hout gefreesd met een precisie van 1 mm, ontworpen om te herinneren aan het industriële verleden van houten steigers. Om deze ontzagwekkende structuur in Québec City te verfraaien en te beschermen, koos de stad Sansin’s SDF in Cedar-kleur. Nu het project is voltooid, helpt het SansinCare-programma tijdig onderhoud te realiseren door met eigenaars samen te werken om het oppervlak met de juiste tussenpozen te bekleden om het er jarenlang mooi uit te laten zien. Lees meer over Precision Coat SDF op https://sansinfactoryfinish.com/products/finishes/precision-coat-sdf/

Neem contact op met Siobhan Ledström op sl@sansin.com om uw lokale verkoopvertegenwoordiger te bereiken.

Deze tekst is verzorgd door onze partner Sansin


Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer