houtdagThema Houtdag 2022: Houtbouw zoals het moet

Op de Houtdag 2022 staat de vraag centraal wat ‘goede’ houtbouw is. Natuurlijk is er geen eenduidig antwoord op die vraag. Ook al worden tijdens deze Houtdag de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Houtbouwprijs, de beste houten gebouwen van Nederland. Er zijn veel verschillende visies op houtbouw. De key-note speakers uit binnen- en buitenland en de sprekers tijdens de kortere pitches zullen hun ervaringen over goede houtbouw met de zaal delen. Aan de hand van veel concrete voorbeelden uit de praktijk en de actuele stand van kennis en wetenschap gaan we tijdens de Houtdag op zoek naar de ideale houtbouwmethode. Gezamenlijk. Ook is er tijdens de Houtdag naast een mooi programma alle ruimte om onderling te netwerken en kennis te maken met de deelnemende sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Locatie en datum Houtdag:

Locatie: Tivoli Vredenburg
Datum: 15 november 2022
Tijd: 12:30 – 18:00 uur
Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht


Programma:

De middag zal bestaan uit een verzameling lezingen en kortere pitches, alles plenair. Keynote speakers uit binnen- en buitenland wisselen af met presentaties van innovaties en onderzoek. Tussen de lezingen door zijn er video’s te zien van de genomineerde projecten voor de Nationale Houtbouwprijs 2022 en vinden de uitreikingen plaats. De voertaal is Nederlands, de buitenlandse sprekers zullen Engels spreken. Naast het inhoudelijke gedeelte is er volop ruimte en tijd om te netwerken en kennis te maken met de sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Bekijk hier het complete programma van de Houtdag 2022 >>Sprekers:

De sprekers voor de Houtdag 2022 zijn bekend. Welke keynote spreker en pitches kun je op deze editie van de Houtdag verwachten?

Bekijk hier het complete overzicht van sprekers >>


Aanmelden voor de Houtdag:

Je kunt je hieronder aanmelden. Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Heb je een vraag over je aanmelding? Stuur dan een mail naar Marketingbouw@Eisma.nlAbonneevoordeel

Ben je abonnee van Het Houtblad, Houtwereld of één van onze andere Eisma titels?

Aanmelden


Reguliere kaarten

Wil je meer weten over ontwerpen en bouwen met hout? Meld je dan nu aan voor de Houtdag.

Aanmelden


Studentenkorting

Ben jij student en wil je meer weten over ontwerpen en bouwen met hout? Bezoek de Houtdag.

Aanmelden


Contact:

Heb je een vraag over de Houtdag? Stuur dan een mail naar Marketingbouw@Eisma.nl of bel 088-2944 862.


Impressie Houtdag 2021

Ruim 300 personen woonden in 2021 de jaarlijkse Houtdag van Het Houtblad bij. Ben je benieuwd hoe deze dag verliep en wat de Houtdag te bieden heeft? Bekijk de aftermovie van de Houtdag 2021.Houtdag 2022 in Tivoli Vredenburg, Utrecht


De Hoofdsponsors van de Houtdag zijn:


De Houtdag wordt mede mogelijk gemaakt door: