Ga naar hoofdinhoud

Houtdag dit jaar in TivoliUtrecht

Een datum om te noteren. De Houtdag 2022 zal op 15 november plaatsvinden in TivoliVredenburg in Utrecht. Onder de titel ‘Houtbouw zoals het moet’ organiseert Het Houtblad opnieuw een bijzonder programma, inclusief de uitreiking van de awards voor de Nationale Houtbouwprijs.

De bijeenkomst, die van 13:00 tot 18:00 uur zal duren, vindt grotendeels plaats in de Hertz Zaal, een ontwerp uit 2014 van architect Patrick Fransen, die het als een ode ziet aan Herman Hertzberger, de architect van Muziekcentrum Vredenburg op dezelfde locatie, waarvan de grote zaal in TivoliVredenburg geïncorporeerd is.

Houtbouw zoals het moet

Het programma van lezingen, key-notes en kortere pitches, staat in het teken van het thema ‘Houtbouw, zoals het moet’. Dat houtbouw ‘moet’ om tot een meer duurzame en circulaire economie te komen zal voor weinig aanwezigen een discussiepunt zijn. Hoe die houtbouw het beste gerealiseerd kan worden, daarover gaan de lezingen.

Houtbouwprijs

Uiteraard kan ook de Nationale Houtbouwprijs in dat licht gezien worden. Een deskundige vakjury beloont immers de beste houten gebouwen die de laatste twee jaar in ons land opgeleverd zijn. De feestelijk uitreiking van de awards zal tijdens de Houtdag plaatsvinden.

Informatiemarkt

Daarnaast mag de Houtdag zich verheugen in een groot aantal sponsors. Deze geven acte de présence in de aanpalende zaal en bieden daar tijdens een interessante informatiemarkt de mogelijkheid om in contact met ze te komen. Uiteraard is er volop ruimte om ook onderling nader kennis te maken en door te praten.

Early Bird-korting

Na de zomer zal er stukje bij beetje meer bekend worden over het sprekersprogramma en wordt ook de mogelijkheid geopend om zich met een ‘early bird’ korting in te schrijven. Houdt hiervoor onze nieuwsbrief en website in de gaten. In oktober verschijnt een speciaal magazine over de Houtdag en de Nationale Houtbouwprijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer