Ga naar hoofdinhoud

Platowood toont innovatieve gevel met inhoudelijk programma

Als gevolg van een ontwerpwedstrijd heeft het kantoor van Platowood in Arnhem een nieuwe, bijzondere gevel, ontworpen door Weeber Architecten. De gevel wordt op 6 oktober feestelijk ingewijd met een inhoudelijk programma.

De bijeenkomst, die om 15:00 uur begint, is vrij toegankelijk al is aanmelding vooraf wel een vereiste (via dit mailadres en uiterlijk tot en met 30 september). Het kantoor van Platowood bevindt zich in drie gekoppelde zeecontainers op het terrein van de fabriek waar hout volgens een geheel eigen procedé verduurzaamd wordt.

Om deze burelen een beter aanzicht te geven schreef het bedrijf vorig jaar een ontwerpwedstrijd uit waar enige tientallen arhcitecten op reageerden met inventieve ideëen. Een deskundige jury onder leiding van architect Jan Nauta koos voor het ontwerp van Weeber architecten: een ingenieus idee om letters en/of figuren in een gevel te realiseren door gebruik te maken van verschillende houtdiktes. Dit idee is uitgeengineerd en uiteindelijk gerealiseerd en wordt op 6 oktober onthuld.

Platowood doet dat met het te verwachten hapje en drankje maar ook met een inhoudelijk programma. Zie onze agenda voor meer informatie over dat programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de hout- en bouwsector? Word abonnee op Het Houtblad! Abonneer